Over Erhard Teunen

Ik ben van nature mens- en resultaatgericht. Ik bezie graag de mens en de organisatie in zijn mogelijkheden en beperkingen. Ik wil dienstbaar zijn voor mijn medemens, het team en de organisatie. Ik ben betrokken bij de ander en in mijn werk. Waarom? Omdat ik het mooi vind als ieder uit zijn leven en werk kan halen wat erin zit. Wij zijn allemaal op zoek naar wat geluk in ons leven. Ik lever hier graag een bijdrage aan.

Dichtbij staan

Hulpvragers waarderen mijn ondersteuning en begeleiding. Zij ervaren dat ik ‘dichtbij’ sta. Zij geven aan dat ik aandachtig luister, oordeelvrij ben en over een groot inlevingsvermogen beschik. Bij mij is de hulpvrager verantwoordelijk voor zijn ontwikkelingsproces, ik ben procesbegeleider.

HR achtergrond

Ik ben universitair en hbo geschoold in beleid, personeel en organisatie. Een degelijke adviseur in dit mooie vakgebied voor personeelsformatie, arbeidsvoorwaarden, personeelsontwikkeling, personeelsbegeleiding en personeelsbeoordeling. Ik lever graag een bijdrage aan een inspirerende werkomgeving, een prettige werksfeer en tevreden medewerkers. Door inzicht en kennis van organisatieprocessen weet ik wat er nodig is om organisaties en teams dusdanig vorm te geven, dat medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Systemisch werk en krachtwerk

Voor mijn functie als coach heb ik diverse vakgerichte trainingen, zelfstudie en opleidingen gevolgd; allen praktisch van aard. Krachtwerk en systemisch werken zijn hiervan voorbeelden. Ik stimuleer mensen hun kracht te vergroten waardoor ze gelukkiger en ondernemender worden.

Ik geniet dagelijks van mijn werk. Ik geniet ook van de verdere activiteiten die ik onderneem. In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, theater, bioscoop en evenementen. Daarnaast wandel ik vrijwel dagelijks, lees ik graag, fotografeer, kijk film, kijk naar de sterrenhemel, luister muziek en ontsteek het kaarslicht.